Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2016, 13:26
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Kupił Citko z Meresińskim, ale dokładnie jak napisałem wcześniej co by na takiej konfie nie powiedzieli funkykovale i jemu podobni i tak będą wiedzieli lepiej że to słupy Więc taka zabawa i tak nie ma sensu...
Poza tym ludzie... Lanser i pozer, bo jego dziewczyna wrzuciła zdjęcia na instagrama.. miejscie litość. Jakby kierował nim lans to przecież już dawno udzielałby wywiadów jako właściciel Wisły Kraków. Ale że nie udziela, ale trzeva się na siłę przypieprzyć to.. "ALE JEGO DZIEWCZYNA WRZUCIŁA ZDJĘCIE NA INSTA. Żenujący typ!".
Sorry kolego jeżeli twierdzisz, że pp Meresiński i Citko nabyli akcje na własny rachunek to podziwiam Twoją przenikliwość i doświadczenie...
Wg mnie jest to powiernicze nabycie akcji w imieniu albo jakiegoś podmiotu albo grupy podmiotów, bo w to, że Panowie właściciele dysponują możliwościami finansowymi nie tylko na zakup klubu, ale również na jego funkcjonowanie raczej nie jestem w stanie uwierzyć.....
Natomiast biorąc pod uwagę kondycję finansową klubu, który od kilku lat przynosi spor straty a na dodatek nie ma zbyt wielu zawodników, których można sprzedać (jak chociażby Legia, która z transferów ma regularnie spore pieniądze) to z bieżących środków trudno będzie sfinansować koszty nabycia klubu przez obu Panów, jak zrobili to chociażby Glazer w MU...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!