Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2016, 11:18
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Cupiał przez 19 lat się z nikim nie komunikował, i nikt z tym nie miał problemu. Spokojnie ludzie, ja mam gdzieś ich konferencje itp. "Po owocach ich poznacie". Za rok, dwa przyjdzie czas ocen, dla mnie Meresiński może nawet słowa mediom nie powiedzieć i nawet na sekunde nie pojawić się na żadnych prasowych spędach, bo to niczemu nie służy. Poza zaspokojeniem jakiś dziwnych żądzy paru krzykaczy.
Już nie mówiąc o tym iż wolę model cichego właściciela jak Cupiał niż koralika co to nie potrafi przeżyć dnia bez udzielenia wywiadu.
Wg mnie to Meresiński wpisuje się w styl koralika - fejsbuk, lans, tłyter. Chłop lubi się pochwalić co jada na śniadanie, jak nie bezpośrednio to poprzez narzeczoną....
Sorry to nawet nie styl koralika - wg mnie jest jeszcze gorzej... Patrzę na tę hucpę i chyba mam takie same okulary jak Plankton/7kotów, a może chodzi tutaj nie o okulary tylko o oczekiwania i doświadczenia zdobyte przez kilkanaście lat?
Jak na razie styl "wejścia" nowych właścicieli w klub jest daleki od uznawanej przez mnie normy i bynajmniej nie oczekuję tutaj hasła: dzisiaj przychodzi X, jutro Y, w sobotę Z i oczekujemy zdobycia 81 punktów w sezonie zasadniczym. Chciałbym wiedzieć kto faktycznie nabył akcje spółki, jakie plany w zakresie zmiany sposobu zarządzania spółką przyjmuje, kto będzie zarządzał klubem.
Rzucenie na klubowym tłyterze hasła o "nawet 5 transferach w tym jednym tuż, tuż..." czy jako podał nasz forumowicz zmięty "jeżeli ktoś tu jest kilkanaście lat, to nie znaczy, że będzie jutro (na spotkaniu z piłkarzami)..." to jasne wykazanie, że określenia rzucone w kierunku "nowych właścicieli" są jak najbardziej uprawnione..... Leśnodorski latający po mediach czy twitterze zachowuje się zdecydowanie bardziej normalnie....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!