Podstawowe pytanie.Czy Cupiał sprzedał klub na wyjebaniu(patrz Wojciechowski)byle tylko się go jak najszybciej pozbyć a te teksty o zabezpieczeniach , inwestorach to zwykłe mydlenie oczu, czy faktycznie jego prawnicy sprawdzili wszystko dokładnie a za 'małolatem' stoją ludzie którzy mają pieniędzę i nie zawahają się ich użyć

.
Bo na Wiśle można wyżyć tylko najpierw trzeba posprzątać ten burdel no i zainwestować.
Sprawa jest prosta - będzie dobra gra, będą ludzie, nie będzie problemu ze sponsorami.
Niestety to co teraz mamy, piszę tu o grajkach, grać raczej nie potrafi a dobry zespół ciężko zbudować co pokazał przykład Lechii bo tam kasa była, miliony nowych grajków a teraz dopiero zaczyna to się jakoś zazębiać.
Ja w obecnej chwili nie jestem ani optymistą ani pesymistą bo po prostu nie wiem kto za tym całym Meresińskim stoi.
Natomiast mam takie przeczucie że z Cupiałem to już było by tylko gorzej(czytaj brak licencji i start z 4 ligi) - prędzej czy później.
btw. czy w obecnym czasie nie powinienem zmienić podpisu? bo nie posądzam służby o to że znają jego kontekst a nie chcę mieć drzwi w drzazgach o 6 rano