felipe napisał(a):

Mam tablet. Chce by służył mi on w pracy w terenie, stad szukam mobilnego internetu. Tablet ma wejście na karte SIM.
Jakie mam potrzeby?
1) NET mam w domu stacjonarny, w komórce, ten ma być niezależny stricte do pracy: odczytać maila, znaleźć działkę na geoportalu, cos wyczytać. Robienie Wi-Fi z telefonu odpada.
2) pakiet danych - jako ze będzie to tylko uzupełnienie posiadanego internetu pewnie wystarczyłoby mi średnio 1-2 GB miesięcznie.
3) karta czy abo- obojętne
4) miesięczny koszt- marzy mi się 10-15 zł miesięcznie, nie więcej.
Aero? Jakiś inny pomysł? Dopiero będę drążył temat, rzucam hasło bo może ktoś jest bardziej na bieżąco. Jakby co to priv. Dzięki z góry.
|
Jak masz konto w T-mobile bankowe to możesz sobie tam zrobić internet za free jeśli wydasz kartą do konta 500 zł/ miesięcznie. Transferu chyba coś koło 30 gb.
Z zasięgiem najlepiej szukać czegoś w play bo masz roaming innych sieci, jeśli nie ma nadajnika play to łączysz się po t-mobile np. W zeszłym roku nad morzem używałem i działał super.
W t-mobile jak weźmiesz kartę to masz pakiet internetu chyba właśnie 2 gb za 15 zł.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.