Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2016, 15:54
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Bzdury opowiadasz. Z tamtejszego świata kibicowskiego, to Kuba po prostu nie miał gotówki(Kielce nie chciały rozłożyć na raty) i dlatego sprawa się rypła. Maniery(nogi na stole), latanie po stadionie i zarządzanie nie swoimi ludźmi, rozmowy z kopaczami, to przy okazji.

P.S - Wiadomix już sprzedał te Iphony ? Dziwne, że taki biznesmen musi handlować na facebooku, a jeszcze dziwniejsze że żaden podwładny tego "milionera" sam się tym nie zajął... Ohh, wait, takowi nie istnieją .
Jacy kibice? Pociotkowie tych z klubu, których Meresinski chciał wyczyścić? Ile razy można pisać, ze Kielce to żadne przykład? Jedne wielki polityczny układ, który storpedował przejęcie Korony jak dowiedzieli się ze stracą tam wszystkie wpływy i stanowiska. Bo co oczywiste Meresinski chciał 100%

Tu masz dla przykładu linka z giga bólem dupy kibiców Korony i hejtem na miasto, ze przez swoje gierki odpuścili Meresinskiego:
http://forum.echodnia.eu/meresinski-...rakow-t361866/

Ja się nie mogę doczekać 1 konferencji chyba jak każdy. Mam nadzieje, ze dziennikarze zdadzą egzamin i nie pozwolą na okrągłe słówka.

A tęsknić teraz za Cupiałem to życzyć Wiśle zle. Ten człowiek by się już nie zmienił i Wisła była na prostej drodze w dół. Tu na ten moment nie wiemy nic.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.07.2016 o godz. 15:57.