Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2016, 22:08
element napisał(a):Wyświetl post
Ty, biznesmen.. to trzeba było wyłożyć worek pieniędzy za Wisłę. Przecież Meresiński nie prowadzi żadnego interesu, żyje w slumsach i jakoś stać go było na zakup takiego klubu jak Wisła.

Boss nie zadbał o przyszłość Wisły bo z Meresińskim współpracuje Citko, który 11 lat temu rozegrał niepełnych 14 meczów dla Cracovii? To czemu krzywo nie spojrzysz na Kazimierza Kmiecika, który również miał epizod w Cracovii?

Meresiński prowadzi publiczny profil w internecie? A Leśnodorski co robi? A Zbigniew Boniek? wklejają multum głupkowatych zdjęć i wypisują bzdury. Meresińskiego jedyny publiczny profil istnieje na twitterze, który jest na pozioime, a na facebook'u i instagramie są prywatne - a tam może robić co mu się żywnie podoba.
Wkleił foto z siłowni i jak wchodzi na palmę podczas wakacji? o k.urwa. Sensacja. Zbigniew Boniek wkleił foto z murzynem, na tle tablicy z okularami i jak trzyma na barach córkę w obleśnych gaciach.
1) Argument "Ty, biznesmen..." zupełnie niezasłużony, bo wydaje mi się, że więcej zadawałem pytań, niż wygłaszałem prawd. Na pewno JM ma dostęp do dużych pieniędzy, inaczej nie kupiłby Wisły. Natomiast sposób, w jaki się zachowuje, młody wiek i brak własnego biznesu każą zastanawiać się, kim on jest itd. Oczywiście w kontekście Wisły, a nie osoby. Nie dyskredytuję JM jako człowieka, chociaż nie jest z mojej bajki. Po prostu staram się odpowiedzieć sobie na pytanie, czego po kimś takim można się spodziewać. Bardziej drugiego Jakuba Pyżalskiego czy bardziej drugiego Bogusława Cupiała?
2) Odnośnie do Citki - to skrót myślowy. Przeszłość w Cracovii jednego z nowych współwłaścicieli nie ma wpływu na jego orientację w biznesie itd. Ma to jednak dla nas wymiar emocjonalny. Z tym się chyba zgodzisz. Wisłę kupił w końcu były piłkarz Cracovii.
3) Czy umiesz odpowiedzieć, na któreś z moich pytań?

Aha i jeszcze parę luźnych uwag:
- Trudno porównywać JM do Bogusława Leśnodorskiego. Ten drugi wybrał emploi, jakie wybrał, ale prowadził potężną kancelarię w Warszawie. Kim jest JM?
- Padł argument, że nowi współwłaściciele są poważni, bo udało się zachować negocjacje w tajemnicy. Ale przecież nazwisko Marka Citki padło jako pierwsze pośród plotek na tym forum. Szczęśliwy strzał?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.