Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2016, 21:44
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Problem polega na tym ,że to jest kompletnie niepoważny człowiek. On dzisiaj może cwaniakować ,a jutro zwinie manatki i pojedzie się uczyć arabskiego do Bejrutu. Co za nim stoi? Doświadczenie, wiedza, co on takiego zbudował? Czy on tę pieniądze i majętności odziedziczył? Rozumiem ,że byłby spadkobiercą fortuny takiej marki jak BMW i co dziennie na jego konto wpływałoby 3 mln euro albo gdyby był genialny wizjoner z branży IT i pierdział w stołek w swojej willi w Palo Alto. OK. A to jest ....a kolejny magik bez' wczoraj' i bez 'jutro' ,który wypłukał trochę kasy z powietrza bo miał dobre układy. Przyszłość Wisły Kraków to realia Polonii Warszawa.
sorry ale to co piszesz to jest bzdura
ani w Lechu ani w Legii wlasciciele 1 zl nie dokladaja do uzyskiwanych przychodow z wlasnej kieszeni
te czasy juz minely
tu jest potrzebny wlasciciel z glowa na karku, pelen zapalu i pomyslow, a nie milioner, ktory da Zdzichowi 10 mln zl rocznie a na zarzadznie klubem bedzie mial 30 minut w miesiacu

Abolutnie nie twierdze, ze to jest ktos taki, nie mam pojecia kto to
ale wyrzucanie mu , ze nie jest milionerem to jest dziecinada, z czegos Cupialowi zaplacil
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"