Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2016, 10:37
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
jeżeli porównamy potencjał Arki ( do której też mieliśmy jechać po pewne 3 pkt) do Lechii to na pewno nie wygląda to optymistycznie... oby tylko nie odpalili w meczu z nami bo może się skończyć 6 0... ale mam oczywiście nadzieje, że coś ugramy...

Moim zdaniem Lechia nie jest przygotowana do sezonu. Wyglądają na ociężałych, zawodnikom piłka odskakuje od nogi, nie ma świeżości. To takie moje odczucia po spotkaniu z Górnikiem Łęczna, który miałem "przyjemność" oglądać w pełnym wymiarze. Pomysłu na grę też nie zauważyłem w tym spotkaniu, prawie cały mecz grali z przewagą jednego zawodnika, a momentami wydawało się, że to gracz Lechii został ukarany czerwoną kartką.

Oczywiście personalnie skład przedstawia się o niebo lepiej niż nasz, więc na papierze faworytem będą gdańszczanie. Personalia jednak nie grają.

Tak zostało wspomniane wyżej, mądrze taktycznie, w najsilniejszym składzie i jesteśmy w stanie wywieźć korzystny rezultat z Gdańska.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując