Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2016, 16:38
Chłopie, pożyczyli 20 mld złotych (bo chyba tyle potrzeba na 500+?) więc jasne jest, że te 20 mld z powrotem trafi do gospodarki, no chyba, że ludzie 500+ nie będą wydawać tylko wpłacać na konto. Ja jak wezmę kredytu 200 tys to też mogę .......ić kocopoły, że jestem o 200 tys zł bogatszy niż rok temu, że mam mniejsze długi niż rok temu itp Tylko jak sobie pomyślę, że zapożyczyłem się na 200 tys i jeszcze od tego odsetki mam odprowadzić to trochę chujowo postąpiłem biorąc te 200 tys.
Nabrać kasy i wpompować ją w gospodarkę czy własny dom to jeszcze nie jest sukces, to nie jest nic wielkiego bo jak się ma zdolność kredytową (a państwo ma nieskończoną można powiedzieć) to każdy głupi może takie "cuda" robić.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.