Do ewentualnej zmiany właściciela podchodzę spokojnie - Cupiał najwyraźniej nie może lub nie chce dalej finansować Wisły. Klub przez ostatnie lata się nie rozwijał, zmagał z narastającymi problemami. Obecny właściciel nie był w stanie tego zmienić. Nowy może być szansą na te zmiany pozytywne dla Wisły.
Nie neguje to faktu, że Cupiałowi należy się wdzięczność i szacunek za to, co wcześniej zrobił dla Wisły. Przyszłości nie buduje się jednak na poczuciu wdzięczności lecz na wizji, środkach, zaangażowaniu i pragmatyźmie. Mam nadzieję, że nowy właściciel będzie je posiadał. Cupiał miał je dla Wisły dawniej, nie teraz.
LucjuszWielki napisał(a):

Przypomnij sobie lata moderatorskie kiedy nie dawałeś sobie rady z obnażaniem Twojej niewiedzy i kasowałeś posty :] mam je do dzisiaj skopiowane i Twoje wywody też Oczywiście ja stałem po stronie atakującego, wtedy miałem trochę więcej chęci na przepychanki i edukowanie.
|
Wierutne bzdury. Pamięć, podobnie jak wielu innych forumowiczów mam dobrą, dlatego doskonale wiem tak jak oni, kto naprawdę "pluje jadem" i pisze nieprawdę - zarówno wtedy jak i dziś.