Wyświetl pojedynczy post
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2016, 12:27
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ty naprawde myslisz, ze to wszystko wina Kapki? Ze po jego wyp...nastanie nowa era Wisly?

To oczywiste, ze gosc siedzi kolo koryta i but na morde mu za to. Zyje z Wisly to oczywiste, jednak zastanawiam sie o jakich prywatnych interesach mowa?
Bo kontekst, jak by mowa byla o jakis ....a bajonskich sumach wedrujacych po kajmanskich kontach. Przeciez od lat grzebiemy w smietniku i pozyskujemy darmowych zawodnikow, to nie kumam o jakich biznesach mowa.

Mam rozumiec, ze ktos inny...(jak ktos tam .......nal, Zewlakow) ma dojscia do innego smietnika, lub wtyczke w afrykanskim buszu, ktora wysle kontener pelen darmowych i malo wymagajacych socceros?
Przeciez kopacz z karta na reku nie jest czyms normalnym. On nie jest wolnym zawodnikiem, dlatego ze jest zbyt zajebisty dla poprzedniego klubu i postanowil zarobic hajs na nowym podpisie . On nie przebiera w ofertach czy negocjuje dla siebie jak najlepsze warunki z innymi klubami. On jest po prostu hujowym grajkiem, hujowym do tego stopnia, ze nikt nawet go nie chce za free...Zazwyczaj pochodzi z jakiegos wy....owa gdzie loda sie robi za cukierki a pierwsza pilke zrobil mu ojczym z moszny upolowanego Swierzopa.
Jesli taki zawodnik do nas przychodzi to musza poleciec fanty. Z racji tego, ze liga polska jest nastym wyborem to pewnie zachechmeca go Iphone 4s na karte lub zaurocza legenda o Wawelskim Smoku...Niezdecydowanym zafunduja pokaz slajdow rodzinnych DG77...poruchasz!

Reasumujac.
Nie sprzedajemy bo nie mamy czego sprzedawac. Nie kupujemy bo nie mamy kasy zeby kupowac. Mamy kiepski PR bo jestesmy kiepskim zespolem, grajacym w kiepskiej lidze i nie potrafimy od lat powalczyc o pudlo. Nasze "gwiazdy" nie odstaja jak im sie uda. Zazwyczaj prezentuja poziom polskiej ligi, pograc z rozpuszczona legla i przejebac z tuzami kieleckimi nastepnie dac serducho z PBB by nastepnie zamulic na szczycie z wielkim vice Piast Gliwice.

Ty sie zastanawiasz, jak wiele milionow nam przechodzi kolo nosa z Make i Ryszarda...a ja sie zastanawiam czy ktos naprawde ich chce i w ogole po co?
Lata lecą, ludzie się zmieniają, dwie rzeczy pozostają i są nierozłączne - burdel i Kapka. Nie widzę żadnych plusów trzymania tego gościa w zarządzie i w ogóle w klubie, dlatego nie rozumiem, jaki sens ma jego obecność. Jeśli chodzi o jego prywatne interesy, to było to już wielokrotnie opisywane, nie wnikam już czy prawdą jest na przykład to, że dogadywał się z Mandziarą. Nie mam dowodów, ale w każdej plotce może być "ziarno prawdy".

Bez przesady, że nie mamy czego sprzedawać. Myślę, że gdyby Legia lub nawet wspomniana Jagiellonia miały takiego Jovicia czy nawet Guzmicsa, to już dawno zostaliby sprzedani za parę milionów. Nie sprzedajemy i mamy kiepski PR bo nikt w tym klubie nie panuje nad podstawami, a o ważnych sprawach decydują ludzie delikatnie określając niekompetentni. Także nie przesadzajmy, że nasi kopacze są aż tak żałośni. Są słabi, ale inne kluby sprzedają słabszych zawodników. Nie wnikam, czy za miliony czy tysiące. U nas każdy grosz mógłby się przydać. Nie będę się rozpisywał o Wolskim i żałosnej propozycji kolejnego wypożyczenia. Szkoda mi czasu. Każdy może mieć swoją opinię, ja mam taką, jaką przedstawiłem.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując