Wyświetl pojedynczy post
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2016, 10:12
Przez ostatnią godzinę robiłem szpiegostwo na google szukając nowego wzoru, kilka moich informacji i opinii:

*wzór pewnie będzie nowy, gdyż zagraniczne sklepy wysprzedają po dobrych pieniądzach model 2015/2016 - około 30 euro, swoją drogą chyba się skuszę

*te sklepy wysprzedają te koszulki jako model (w tytule) 2016/2017, różnic żadnych w koszulkach nie dostrzegłem a i opis wskazuje że to stary model - taki se "chłyt marketingowy"

*z drugiej strony dziwi mnie, że jeszcze nowego wzoru nie będzie na necie. Szczególnie biorąc pod uwagę, że podobno koszulki mają być od razu w sprzedaży. Coś mi tu się dziwne wydaje, żaden azjata jeszcze ich nie sprzedaje, kompletnie nikt, a nie ukrywajmy że nowy wzór w tajemnicy to sobie może Real czy inny Manchester trzymać, nikt by z Wisły nikogo nie ciągał za "przedwczesną publikację".

*większość koszulek europejskich drużyn dupy nie urywa w mojej ocenie, więc pewnie będzie coś typu koszulki Benfici

*jednak widzę pewną nadzieję (zapewne złudną) w tym, że może jednak Klub coś wykombinował, jakiś wzór na 110 lecie, dość dużo ostatnio jest tekstów na stronie o 110 leciu, więc może, może? Choć pewnie chodzi tylko i wyłącznie o to , że negocjowali z Adidasem do ostatniej chwili
Powód: bo 10 lat do przodu
Ostatnio edytowane przez Marcinkrakwoj : 14.07.2016 o godz. 11:17.
Odpowiedz cytując