|
Jeśli chodzi o kwestie loga, tak jak wspomniał ZWE gadżety SA mają mniejsze wzięcie niż logo TS-u.
Tylko że to nie powinno być duzym problemem dla Wisły SA.
Można przecież wydawać koszulki polo, z adidasa z BG. Piórniki, piłki, szaliki itp. Nie na każdym produkcie musi być logo SA, a nawet jeśli to można je delikatnie wkomponować np. w koszulkę lokalizując np na kołnierzyku, rękawku, czy na plecach u góry w okolicach szyi. Pomysłów jest mnóstwo, trzeba chcieć tylko wdrożyć je w życie.
Przy okazji chciałem poruszyć temat band klubowych. miałem dziś okazję wymienić zdanie na ten temat z naszym rzecznikiem za pośrednictwem twittera. On twierdzi, że sam za tym lobbował kilka razy, jest za, ale na przeszkodzie może stanąć budżet. Nie sądziłem, że w przypadku inwestycji która można przeprowadzić, zamykając się w 10 tysiącach zł. można będzie się tłumaczyć budżetem. Zresztą o czym my mówimy, można zaproponować partnerom darmową reklamę w zamian za wsparcie finansowe.
A wracając do tematu, to może Pan Cupiał ,,pozbył się"długu wewnętrznego wobec TF kosztem swojego pozostania w klubie jako współwłaściciel. Ciężko mi sobie wyobrazić jak patrzy na to wszystko z boku i nie ma żadnego wpływu, a może byłoby i lepiej.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 06.07.2016 o godz. 21:26.
|