Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2016, 18:28
Szkoda, bo szansa na przejście Portugalczyków była ogromna i byłem przekonany, że nam się to uda po szybkiej bramce. Niestety mam wrażenie że znowu trochę zbyt się cofnęliśmy nie czując tego instynktu killera. Można szukać tego czy innych błędów bardziej czy mniej faktycznych bądź wydumanych (też mi się osobiście wydawało, że Fabiański zbyt wcześnie rzuca się przy karnych), ale nie ma to chyba największego sensu. Mamy wreszcie świetnego Trenera i grupę klasowych piłkarzy, którzy jestem przekonany, że za 2 lata wyciągną naukę z tego turnieju i zrobią progres. Byleby zmiennicy się jeszcze znaleźli (ot być może taki wariat jak Mały na skrzydle dojrzeje do tego, aby grać w Reprezentacji? Wszak nikt z nas nie myślał, że Chłopak tak się odrodzi i powstanie jak "feniks z popiołów" jak to miało miejsce po powrocie na wiosnę), bo to była nasza największa bolączka w tym turnieju.
Gdybyż tak z tej cudnej akcji w 21 minucie meczu padła druga bramka Cristina i jego koledzy chyba by się już nie podnieśli
https://twitter.com/pietro_gg/status/748663775818055680

Pięknie się to oglądało
Odpowiedz cytując