|
SMOKE ciężko się z Tobą dyskutuje dlatego to zakończę. Nie wiem o co chodzi z modą na byłych Legionistów... Był Bednarz ok, ale nie ma go od prawie 2 lat. Mi cały czas chodzi o dobre praktyki biznesowe. Choćby były do zaczerpnięcia od Cracovii/Lecha/Legii czy Pogoni to należy je wdrażać. Nie można mieć podejścia zakompleksienia i nie robić bo nie.
Leśny był na początku prezesem i potem stał się właścicielem. Sądząc po Twoim stażu na forum możesz tych czasów nie pamiętać.
Oczywiscie że się zanosi że Wisła pozostanie u Cupiała. W klubie nie można poważnie porozmawiać o kupnie biletu VIP a co dopiero o sprzedaży udziałów.
Co do sponsora to nie przypominam sobie żeby w ostatnim czasie zmieniła się ustawa hazardowa która zabrania reklamowania się firmom które przytaczasz, więc ciężko mi uwierzyć że te firmy rozmawiają o takiej możliwości. A jeśli nawet to z kim? Z parkingowym od strony Reymonta?
ps. na byłych wiślaków też jest moda. Baszczu dyrektorem u słoni. Kosa i Żuraw ekspertami na Wp. Franek pisze w Przeglądzie. Sobol asystentem trenera. Itd.
|