Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2016, 20:44
Cytat:
Na projekt Wiślackiego Muzeum zagłosowało dotychczas 948 osób. Dla porównania na projekt który prowadzi 2642 osoby. Jaki projekt ma największe szanse na realizację? Projekt na który pomysłodawcy chcą wydać ponad 1,5 mln złotych, a z którego skorzystać będzie mogło zaledwie 230 osób, dokładniej będą mogli sobie polatać szybowcem... To czy nasze Wiślackie Muzeum powstanie jest w waszych rękach, a dosłownie w kilku kliknięciach. Więc do dzieła Panie i Panowie, rejestrujemy się na stronie www.budzet.dialoguj.pl (podajemy imię, nazwisko, pesel, jakiś krakowski adres, dzielnice), po zalogowaniu najpierw oddajemy 3 głosy na projekty ogólnomiejskie ->3 punkty na Wiślackie Muzeum (PROJEKT NR 53), oraz 2 i 1 punkt na dowolny inny projekt, następnie przechodzimy do etapu drugiego i głosujemy na 3 projekty dzielnicowe (przyznajemy 3,2,1 punkty). Po oddaniu w sumie 6 głosów, klikamy POTWIERDZAM SWÓJ WYBÓR - to bardzo ważne i wymagane! Twoje głosy się liczą jeśli zobaczysz komunikat : Gratulacje! Zakończyłeś głosowanie.
Dziękujemy za udział w głosowaniu! Twój głos ma znaczenie!
Poświęćcie te kilka minut, oddajcie głos i cieszmy się za kilkanaście miesięcy wspaniałym obiektem w Krakowie.
To są jaja... znowu będzie lipa z głosowaniem.A założenie konta i oddnie głosu trwa max 40 sekund...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując