Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2016, 14:02
wg mnie chodzi tylko o to, by zbyt wcześnie nie ferować wyroków o ludziach, którzy pracują dla Wisły, w chwili gdy tak naprawdę gówno wiemy! Rzadko na tym forum pojawiają się sprawdzone i pewne informacje. Większość to tylko dywagacje, domysły i plotki a w odniesieniu do osób "zarządzających" klubem w sytuacji gdy jest kryzys, to przeważnie oczernianie i plucie jadem. Wisła jest w kryzysie, różne są pomysły na uporządkowanie jej spraw, przychodzą różne osoby na stanowiska, z różnymi pomysłami na wyprowadzenie klubu na prostą. Prezesów rozlicza się raczej z tego co zrobią a na pierwszej konferencji prasowej, każdy musi powiedzieć coś "mądrego" i najlepiej optymistycznego, tak aby zbudować dobrą atmosferę i zrobić dobre wrażenie. Później czas wszystko weryfikuje. O tym że w klubie są różne frakcje pilnujące swoich interesów raczej wiemy od dawna. I tu przy rąbaniu drewna wióry lecą. Ktoś kogoś zwalcza, ktoś komuś podłoży świnię... Niekiedy, by zrobić coś dobrego dla Wisły (np. dopilnowując budżetu) trzeba komuś coś ukrócić... I chyba właśnie do takiej sytuacji doszło przy okazji meczu z Litwą a być może wcześniej też o czym nie wiemy albo wie mało kto. To na tym forum spotykają się ludzie, którzy popierali albo przynajmniej z uwagą obserwowali ruchy R.G. a i są tu tacy, którzy wolą SKWK... I mamy gotowy konflikt....
Ja jestem raczej za chłodną głową i czekanie na to co się wydarzy choć przyznam szczerze, że np. w wypadku sprawy Wolskiego, sam liczyłem na inne zakończenie sprawy, lecz z drugiej strony patrząc na to co się dzieje od kilku ładnych lat w Wiśle, finał mnie nie dziwi... ratuje nas spokój tylko i obyśmy doczekali się wreszcie , ze coś się mądrego wyklaruje. A kto może i ma odpowiednie narzędzia do wpływania na decyzje "góry" niech wykorzystuje swoje możliwości i coś pomaga, lobbuje za dobrymi rozwiązaniami.Nam "zwykłym kibicom" pozostaje kupić karnet i ewentualnie na trybunach wykrzyczeć co o tym wszystkim myślimy.
Jazda, jazda jazda!
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując