Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2016, 10:01
Pero napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja z Gaszyńskim przypomina mi trochę tą z przysłowia, parafrazując "Plotka powtórzona dziesięć razy staje się prawdą".
Proszę o konkretne argumenty jego działalności na szkode klubu, bo takie że nie chciał aby zadłużona spółka nie wypłaciła pracownikom pieniądze za mecz reprezentacji którego organizatorem był PZPN, to że sprzeciwił się aby sponsorem była wątpliwej reputacji firma (bo prasy to ona nie ma najlepszej) oraz to że chciał podpisać umowę a AP21 w ramach również oszczędności to nie są dla mnie argumenty do publicznego niszczenia człowieka. Nie żebym jakoś specjalnie stawał w jego obronie bo okres jego prezesostwa uważam za kompletnie stracony ale akcja pod hasłem "ktoś coś usłyszał i jedziemy z chłopem" mi się nie podoba.

Sprawa wg mnie ma drugie dno jak ukrócenie przez niego pewnych przywilejów dla pewnej grupy kibiców. Co jak wiadomo jest w naszym klubie niedopuszczalne...

No i trzecia sprawa czy przed Gaszyńskim takie rzeczy się nie działy? Zresztą inaczej: Czy Gaszyński może coś robić bez zgody BC? Ludzie ogarnijcie się.
Głos rozsądku!
pozdrawiam
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując