szprotson napisał(a):

[wskaż gdzie ktoś powiedział to co napisałeś, ze Cupiał obiecał coś Duninowi.
Nie interesuje mnie w tej rozmowie kto co robił w styczniu itd. Napisałeś ze Cupiał obiecał pieniądze na Wolskiego - wiec moje pytanie, czy masz potwierdzenie tego co piszesz, czy to zwykła demagogia?
Logiki w to nie mieszamy, juz dawno zrobiono z niej ....e w tym klubie. Fakty, suche fakty. Masz je czy jak zwykle?
|
Dunin nigdy nie zapewniłby o możliwościach wykupu Wolskiego, jeśli by nie miał zapewnienia o tym od Cupiała. 500 tyś euro nie wydaje się od tak lekką ręką.
Jeśli z tym polemizujesz to albo urodziłeś się wczoraj, albo kibicujesz Wiśle od roku, a nie od kilkunastu lat. Zależność w tym klubie jest tylko jedna: Zarząd zawsze mówi głosem Cupiała, aż do momentu gdy Cupiał wycofuje się ze swoich słów i to nie on musi świecić oczami przed kibicami, ale prezes X.
Oczekujesz potwierdzenia na piśmie swoich słów? to przeczytaj sobie oświadczenie Dunina po dymisji.
Revolver napisał(a):

|
Zarząd, to nie tylko Dunin i dobrze o tym wiesz. Wiesz też dobrze, kto tak naprawdę powinien już dawno polecieć, a jakimś cudem dalej pływa na powierzchni, jak gówno, które nie chce spłynąć do rury w kiblu, choćbyś nie wiem ile razy spuszczał wodę.
|
Ja to wiem, Ty to wiesz, więc w czym rzecz?