|
Napisze tylko krótko bo już wcześniej broniłem Pana Dunina.Decyzja o rezygnacji była omawiana z Panem Ludwikiem Mięttą już w trakcie sezonu z racji fatalnej sytuacji w tabeli na przełomie marca Pan Piotr prawdopodobnie zacisnął zęby i został (zdawał sobie sprawę ze gdyby Wisła spadła nie ważne przez kogo był by wrogiem nr 1 w klubie i w mieście) Z problemami nie tylko co finansowymi co z upierdliwością ludzką zmagał się praktycznie w każdym tygodniu od samego początku.
Nie tylko niestety Gaszyński jest problem jest kilka osób które utrudnia sprawę....
W ostatnich latach była u nas kicha z wynikami lecz nie wiem czy zdajecie sobie sprawę te miesiące (lata) bedą NAJ NAJ Najgorsze w ostatnich 20 latach funkcjonowania naszego klubu.Jeśli klub zostanie zniszczony przez układy to jedyny + w tej tragedii będzie taki ze ludzie nie będą już mieli hajsu bonusowego z racji funkcjonowania klubu.I nie mówię tu tylko o gościach na wysokich stołkach.W tle kolejny problem niby zgody to coś co może być a zaraz ich nie ma.I nie mówie tu o jakimś proteście łebków którzy są No Name na Wiśle a chcą nakręcić do bojkotu sektora C i ubierania jakiś zielonych barw.Najzupełniej w świecie ludzie ze zdwojoną siłą przestaną kupować bilety i karnety (Wiem niby jest tanio ale właśnie teraz mimo wszystko powinny karnety i bilety potanieć)dadzą temu wszystkiemu święty spokój. Szczerze lepiej przygotować się na najgorsze.
|