Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2016, 14:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy wiemy, że niektóre decyzje podejmuje Cupiał i wtedy nie ma przebacz. Patrz - Smuda w Wiśle.
Pawłowki nie jest kolegą Cupiała ani też nie ma za sobą mocnego C.V. Nie ma żadnego mocnego powodu aby Cupiał obstawał za jego kandydaturą. Gdyby ów powód istaniał, nie byłby kandydatem 'B'.

Virusman napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, jeśli masz informację z pierwszej ręki, że Kapka podpisał się pod kandydaturą Pawłowskiego to zwracam honor. Opierając się jednak tylko na przypuszczeniach nie jest to dla mnie wcale tak oczywiste.
Oczywiście że się podpisał. Nie da się być dyrektorem sportowym i nie ponosić odpowiedzialności za swoje (czy nie swoje) czyny. Inna sprawa że nikt konsekwencji nie wyciąga a winny jak zawsze jest jeden i gdzieś indziej (np. w osobie trenera).
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując