|
Realizm? chcesz realizmu?
Oto przedstawie realizm.
Poł roku temu powstał dział w którym pracował raptem jeden pracownik, nie dość ze za psie pieniadze to na dodatek mu i tak nie płacono. Chłop za Wisłe moge teraz powiedziec ze oddał zycie, nie narzekał, jarał sie tym ze pracuje w klubie ktory kocha i który dzieki m.in niemu stanie na nogi. Nie udało sie tak jak chciał, miał mase pracy która robił a za która nie usłyszał dziękuje. Miało mase pomysłow jak dzwignac m.in marketingowo klub - niestety nie znalazł w klubie ludzi do rozmów.Dwóch sponsorów było baaardzo blisko - komu nie odpowiadali ze tymi sponsorami się nie stali?
Kapka zawsze w klubie był tym który jezdził z hajsem i hajsem rozporządzął. Mimo ze mowilo sie ze to np. Roma rozporzadza Nimi to jednak Zdzichu jezdził z waliza. Zdzichu odpowiadał za zatrudnienie np. Kuźbika. Super. Fajny chłop, a jako scout? Wg. mnie mierny.
Kapka jest łacznikiem klubu z Cupiałem. I teraz pytanie do Ciebie ; nie miales nigdy w pracy takiego, nazwijmy to kierownika który ciagle strzelał z ucha szefowi? Jak miałes wiesz jakie sytuacje mam na myśli, jeśli jednak nie wiesz to podpowiem : On niestety ma ceche wspolną z Czesławem Michniewiczem. Sukces jest sukcesem zawsze osoby Y a porazka zawsze X.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|