gdsmk napisał(a):

Oczywiście, że nie można, co nie znaczy, że w naszym klubie się tego nie robi.
(...)
Poza tym nikt nie pisze, że powoduje "zawalenie się" finansów, ale spowodowało brak pieniedzy na transfery - np. Wolskiego.
|
Ja wiem że Wisła jest wyjątkowym klubem dla nas wszystkich ale ta wyjątkowść nie może się przekładać na dziedziny takie jak finanse czy zarządzanie. Nie powinno być usprawiedliwienia dla takiego przestrzału.
Dla mnie pewnym jest że od wielu miesięcy wiadomo było czy stać Klub na na taki wydatek bez udziału Cupiała i 'osób trzecich'. Prezes musiał to wiedzieć lepiej i wcześniej niż my wszyscy. Więc albo mówił o swoich chęciach albo wygłaszał czyjeś słowa a ten ktoś zwyczajnie go w konia robił olewając współpracę. Wybór miedzy niekompetencją a brakiem silnej pozycji. Tak żle i tak niedobrze.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA