Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2016, 20:46
Podoba mi się ta logika, że co złego to Kapka

Również te utarte slogany - "złe zarządzanie", "pańszczyzna", "amatorka" itd. itp. Ja generalnie chciałbym was spytać chłopaki, jakie liczby w następnym losowaniu totka będą, skoro jesteście w stanie przewidzieć bez żadnych DANYCH, kto co spieprzył, czy spieprzył oraz kto jest za ten cały wasz 'burdel' odpowiedzialny.

Prawda jest taka, że funkcjonujemy w realiach w których Cupiał w przeciągu ostatnich paru lat stracił lwią część majątku, Telefonika Kable chyba nigdy nie stała tak słabo jak obecnie. Ewidentnie odbija się to na klubie, nie ma pieniędzy, których kiedyś było krocie.

Ja nikogo nie bronię, ale śmieszą mnie te omnibusowe frazesy, które czytam na tym forum na porządku dziennym. Nie wiem czy to kwestia wylewania frustracji, że nie jest tak dobrze jak kiedyś, czy po prostu udziela się Wam nasza polska mentalność.

Lubię dyskutować o faktach, ew. o plotkach transferowych, historie o klubie, opinie na temat naszych szans w przyszłym sezonie, na temat piłkarzy - wszystko fajnie. Ale komunały, frazesy i banały to jest coś czego to forum zupełnie nie potrzebuje. Szczególnie te co bardziej przypominają Lament Świętokrzyski niż posta na forum Wisły Kraków.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.06.2016 o godz. 20:48.
Odpowiedz cytując