Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2016, 10:09
skad miała wziac?
NIe wiem, z dupy?
Jest dyrektor sportowy, jest prezes. Mogli zorganizowac sponsora na koszulki który dałby 500 tys euro.
Mogli zrobić akcje jak rok temu z meczem charytatywnym i zbieraniem hajsu - tak wiem, to była by żenada robić to po raz kolejny, ale oni nawet nie spróbowali.
Wg. mnie w takim przedsiebiorstwie jakim jest Wisła mozna było w styczniu zacząć kombinować tak by w lipcu miec 500.000 euro.

Aczkolwiek, z dobrych źródłem slyszalem ze pierwszym zwolennikiem odejścia Rafała Wolskiego był nasz trener. Jeśli założymy że to jest prawda - nie mam zadnych pretensji o to ze RW nie ma z nami. Trener ma wizje zespołu i wie jakich zawodnikow potrzebuje by wykonali misje. I na logike - ustawienie z 2 napastnikami (a tak zapewne bedzie- mamy Pawke, Zachara i Zdenka) i Wolski jako free role "10" to sie nie łączy. Bo zostaje biedny Mączynski sam na srodku pola na którym zostanie zjedzony przez druzyny broniące się cały czas. A cofnięci Popovic i Maczynski obok siebie juz tworzą wiekszą skałe niz sam Mączka.
Jak bedziemy mieli wyniki, trener obroni każda decyzję. Oby tylko nie doszło do tego co rok temu, czyli mamy trenera który robi zespoł pod siebie a po 4 kolejkach ktoś go wypierdala, kupuje 2 z dupy chłopów którzy wnoszą nowe doznania a potem na koniec sezonu znowu zabawa w stawianie domu bez fundamentów.
Niech w koncu ktoś ....a ma jakis plan....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując