Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2016, 17:33
Myślę, że już można pokusić się o pierwsze przymiarki do wytypowania mistrza czy raczej mocnego kandydata na mistrza.
Jak patrze na wyniki to narazie w tym turnieju wielkiego szału to żadna reprezentacja nie zrobiła. Na czele bym postawił Włochów i Hiszpanów - chociaż nie wiem jak wyglądy ich mecze z Szwedami i Czechami, znam jedynie wyniki - reszta drużyn zawodzi. Francja wymęczone zwycięstwa i remis, Anglia słabo, Niemcy z nami też nic wielkiego nie pokazali, Portugalia dramat. Belgia, Chorwacja, Szwajcaria to moim zdaniem taki nasz pułap. Myślę, że na tym euro bez problemu każdy może powalczyć z każdym i jako sensacji bym nie traktował gdyby któraś z tych niżej notowanych ekip eliminowała Francuzów, Anglików czy nawet Włochów z Hiszpanami (których to stawiam jak narazie na górze drabinki).
Obiecująco się to dla nas rysuje. Trzeba grać swoje i zobaczymy co los przyniesie.
W awans Albanii nie wierzę. Mają zbyt lipny bilans bramkowy no i dorobek punktowy. Chociaż analizując sytuację w tebalech to wcale nie jest to takie niemożliwe. Niemniej musiałoby zostać spełnionych sporo warunków, w tym np takie, że Niemcy musza wygrać z Irlandią minimum 4:0, albo wygrana Anglii ze Słowacją minimum 3:0 jeśli Walia zdobędzie punkt lub 3 z Rosją, a jeśli Walia z Rosją przegra to wtedy wystarczy jakakolwiek wygrana Anglii ze Słowacją ale żeby Walia miała gorszy bilans bramkowy od Albanii to musiałaby przegrać z Rosją minimum 3:0.
W dalszych grupach jest trochę optymistyczniej dla Albańczyków ale jak dla mnie to za dużo cudów by się musiało dziać. Zresztą wynik Albanii mówi sam za siebie. Jedna wygrana i jedna strzelona bramka. Czy z takim bilansem można optymistycznie patrzeć na rozwój sytuacji?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując