|
Ukraina sie chyba tymi 70 minutami z Niemcami wysypała do końca turnieju. Dodatkowo złapali ich reportezy ze jarali szlugi i jedli mcdonalda. Wczoraj wyglądali jak dno.
Natomiast Polacy - taktycznie niczym Włosi. Miazga, Niemcy nie mieli pomysły jak przebić sie przez nasz autobus. Pazdan jak Pazdan, braki nadrabia walecznoscia ambicja i wczoraj kazdy z naszych tak zagrał. Ciezko kogokolwiek zjebać prócz Milika. Bo to ze Grosik potrzebuje lotniska by sie rozpedzic wie kazdy. Ale super strzelec Ajaxu, to juz inna bajka. Tak jak mnie w....iał w meczu z NIR gdzie miał kiksa z 5 metrów i piłka bardziej mu przeszkadzała niż pomagała, tak wczoraj przeszedł samego siebie. Brak głowki w pierwszych minutach, kiks z 5etrów w drugiej, straty gdy chciał kiwać....przypomnniał mi sie dobry stary kiksujący Paweł Brożek.
Krzyś Maczynski równiez mnie nie przekonuje , tak jak widze ze Pazdana który jest drewnem moga spokojnie kupic do Bundesligi tak nie widze kto mógłby chcieć Mączke.
Najwazniejsze ze jest remis, remis w ktorym nie dalismy nic zagrac Niemcom a my dalismy dupy ze ich nie dobiliśmy wtedy kiedy była na to okazja. Ciekawe czy Stępiński by to trafł, ale to tylko gdybanie.
Ukraine po czymś takim to powinniśmy z 2-0 odprawić
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|