wolfy napisał(a):

|
Nie będzie Wolskiego, idźcie się wypłakać gdzie indziej.
|
1906% poparcia.
Miało nie być świata po Meliksonie, po Stilliciu, po Wolskim.
Polecam sobie przejrzeć ten temat zanim przyszedł do nas Wolski. Cytaty bez nazwisk:
"Ostatnio gdzieś był z nim wywiad - to jakiś piździoch i maruda. Do składu się nie łapał to zamiast zapierdalać za dwóch i każdą okazję poświęcić na trening, to on gdy były jakieś wolne dni to jechał do Polski, bo tęskni za rodziną i znajomymi "
"jak dla mnie gówniany pomysł jak skur.wysyn, co to ma być rewanż za cierzniaka?"
"O Jezusie, jak Wy sobie go u nas wyobrażacie?"
"IMO temat Wolskiego powinien zakończyć się na oglądanie transfermarktu i jego TT - po pierwsze w Belgii dno i dramat, wszędzie indziej też, do tego młody już nie jest. A TT pełen legijnego przesłania to tylko dodatkowy gwóźdź do trumienki. Jeżeli ktoś serio uważa, że piłkarz, który w ciągu 3,5 roku zaliczył 3 bramki i 3 asysty zbawi naszą ofensywę to podpowiem, że niejaki Rafał Boguski zdobył tyle w jedną rundę. Tak, wiem, inna liga itp, tylko co z tego? Grał mało, bo był słaby, nikt na siłę nie będzie holował kiepskiego piłkarza z sianem w głowie, więc tym bardziej nie powinniśmy my."
"Dokladnie za duzo juz tych pilkarzy nie grajacych w swoich poprzednich klubach u nas jesli chodzi o Wolskiego jestem na nie."
"60 minut bo oddycha po nich rekawami jak Wolski w Belgii. Bierzmy kolejnego jankesopodobnego!"
"Z Wolskim, to chyba jakiś żart... Facet kilka lat temu zakończył profesjonalne granie w piłkę (..)Może od razu Janczyka też weźmiemy?"
i na koniec z pozdrowieniamii dla kolegi
szprotsona "Wiec niech Wolski przyjdzie, zrobi swoje i pojdzie dalej" I tak się właśnie stało, wiec o co Ci właściwie chodzi?
Resztę sobie daruje. Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Tymczasem podobno Sobolewski prowadził dzisiejszy trening. Jest to ktoś w stanie potwierdzić?
Może tak przy okazji pogra jeszcze z pół rundy za Urygę?