To nieco dla rozładowania sytuacji przed jutrzejszym meczem

Konferencja prasowa drużyny niemieckiej, na pytania dziennikarzy odpowiadają "rasowi" Niemcy: Shkodran Mustafi, Jerome Boateng, Łukasz Podolski... tylko Mesuta Oezila oraz Samiego Khediry do pełnej kolekcji zabrakło. Nas pytanie o niezbyt higieniczne zachowywanie się trenera Loewa, Podolski wypalił:
https://www.youtube.com/watch?v=lKm0lz0GY6E
Beka jak 150.
Osobiście będę przeszczęśliwy, jeśli naszym uda się zremisować. Zresztą, co widać - "europotęgi" piłkarskie póki co jadą na trybie energooszczędnym. Nie popisali się Portugalczycy i Anglicy, Hiszpanie 1:0 w końcówce po golu "Shakiry"

)) Francuzi też mogli co najwyżej zremisować, gdyby sędzia podyktował karnego dla Rumunów. Dla mnie największą niespodzianką na + jest póki co wygrana Węgrów. I dobrze, niech Rysiek i spółka grają jak najdłużej, należy im się za walkę mimo braku wieeeelkich gwiazd.
Swoją drogą ciekaw jestem, jak wypadnie starcie skrzydłowych UPAiny z północnoirlandzkim płotem pomnożonym przez gęsty las. Nasi niedawni rywale pokazali, że w obronie są nieźli i mogą naprawdę wymęczyć przeciwnika. Jeśli uda im się zablokować Jarmolenkę i Konoplyankę, to... może być ciekawe 0:0. Oby. No i mam nadzieję, że za 3 podejściem uda się wreszcie biało-czerwonym wyjść z grupy, a nie tylko przepełznąć 3 mecze. Howgh!!!