Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2016, 19:05
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Brlek odpalił jak Wolski to by takie pytania nie padały. A idę o zakład, że gdyby przegrzebać ten temat to więcej osób widziało w Brleku lidera zespołu, a już niekoniecznie w Wolskim.

A żeby Cię zabić logiką to dodam tylko: Jak wydasz pieniądze to już ich nie masz.

Aż zaczynam się głowić komu się opłacało wypożyczenie Wolskiego, hę?

A przeliczając kontrakty Mójty, Zachary itd znowu bawimy się w klubowa księgową, nie mając absolutnie żadnych potwierdzonych danych liczbowych. Bez sensu ta dyskusja.
W gruncie rzeczy nie specjalnie interesują mnie kwestie czy mamy kasę na Wolskiego czy nie mamy i nie z tego powodu jestem zażenowany tylko jak ktoś twierdzi, ze klub stać na wykorzystanie klauzuli wykupu a pozniej zaczyna proponować kolejne wypożyczenie to jest to żenująco tragiczne. Jak napisałem wcześniej jest ułamek procenta, ze Wolski zagra u nas w kolejnym sezonie, ale tak jak wydawało mi sie, że zarząd zaczął działać logicznie, tak podane fakty w sprawie Wolskiego sprowadziły mnie na ziemię. Rozumiem, że kasa na Brleka to zasługa Zdzicha, bo przecież on sprowadza bałkańskich piłkarzy to i zarobek musi być. Może gdyby Wolski miał na nazwisko Volski i grał w Dinamo Zagrzeb, to Zdzich wyczarowalby kasę na wykup....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując