Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2016, 19:19
Cytat:
Nie wydaje się wam, że niektóre mecze na tym Euro przypomina momentami grę w dwa ognie?
Taki radosny futbol rodem z Pucharu Narodu Afryki. Pisze to mając na uwadze, że pada stosunkowo niewiele bramek.
Może i tak jest ale zdecydowanie fajniej się ogląda takie mecze gdzie jest wymiana ognia, niż gdzie jest antyfutbol, murowanie bramki, wybijanie po outach.
Mi się zawsze defensywna gra kojarzy z klinczowaniem w boksie i pasywną walką, a taka gra gdzie są akcje, strzały i walka kojarzy mi się z dobrą wymianą ciosów na ringu, gdzie raz trafia jeden a raz drugi zawodnik.
I tak właśnie powinien wyglądać futbol, że są akcje, strzały a nie 90 minut stania w swoim polu karnym, jedna kontra 1:0 i koniec.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując