|
Żeby nie było bo widzę, że mi tu niektórzy próbują przypiąć łatkę tego do pompowania balonika. Ja już przed mistrzostwami pisałem, że może być rożnie, że może ta drużyna coś ugrać a równie dobrze może być lipa bo tak na prawdę to oprócz zwycięstwa z Niemcami nie osiągnęliśmy w ostatnich latach nic wielkiego.
Remisy czy wygrane ze Szkocją lub Irlandią to nie jest sukces, który pozwala mówić, że mamy reprę na awans z grupy na ME czy na coś więcej, ponieważ Szkocja i Irlandia to są średniaki.
Po zwycięstwie z Irlandią Północną nie zmieniłem zdania bo to kolejna średnia drużyna.
Turniej ans zweryfikuje. Na pewno cieszy to, że od objęcia posady selekcjonera przez Nawałkę ta druzyna potrafi zagrać dobrze, potrafi zagrać gorzej ale jak trzeba to punktuje. To jest bardzo ważne żeby umieć zremisować lub wygrać jeśli potrzeba (tak jak wczoraj). Nie zawsze się gra piękny mecz, nie zawsze się ma 5 setek, dlatego ważne żeby strzelić gola i umieć to dowieźć a nie jak ....y stracić bramkę w ostatnich minutach i zremisować/przegrać.
Właśnie ta umiejętnosć ce..... klasowe drużyny. Bo pograć w piłkę ładnie to każdy może. Liczy się to co w sieci i to czy się potrafi z zimną krwią golić frajerów.
Wielu się spuszcza zapewne nad Rumunią, pieprzy jaka ta Irlandia słaba a ta słaba Irlandia wygrała grupę w eliminacjach z Rumunią. Także troche się ogarnijcie i zdecydujcie kto tu jest słaby, kto najsłabszy itp
Pojebało wam się w głowach, beczycie jak ....y ostatnie. Bierzecie na tapetę 1 mecz czy 10 minut z meczu i swoje zjebane teorie na tym budujecie.
Bo co ta wielka UPAina pokazała wczoraj? Że nie potrafiła gola strzelić Niemcom? Skoro są tacy zajebiści to dlaczego nie strzelili? Gdzie oni byli w drugiej połowie? Zapomnieli, że przegrywają i mają odrabiać straty? Ano właśnie atak jest piłka. Lepsza drużyna nawet jak jest w opałach to kontroluje mecz. Przetrzyma atak rywala i skontruje go. Nie może być tak, że jak Ukraina jest słabsza od Niemców to jest 90 minut jebana przez szwabów a sama nie odda strzału. Mieli swoje 5 minut w tym meczu, nie wykorzystali tego, Niemcy ich dojechali i tyle. Tyle po mocnej Ukrainie.
A co do naszego meczu to prawda jest taka, że zrobiliśmy to co do nas należało. Graliśmy z bardzo chujową drużyną, która zamurowała bramkę. Mimo to stworzyliśmy kilka setek, do tego tak ich stłamsiliśmy, że sami nawet nie pierdnęli. W ostateczności wygraliśmy 1:0. Mało bo mało ale wygraliśmy, rywal nawet akcji dobrej inie stworzył. Czego chcieć więcej?
Jeśli ktoś tego nie rozumie i woli płakać to jego sprawa. Ciekawe jacy wy w życiu prywatnym jesteście. Czy też takie mruczki i malkontenci, którzy ciągle .......ą, że im źle i w ogóle najlepiej to by było zdechnąć i się na tym padole nie męczyć.
Przemyślcie swoje zachowanie bo się ośmieszacie.
A jeśli już przemyśleliście zachowanie i dalej chcecie mruczeć to prosze, mam dla was ładna mruczankę.
Hiszpania - Czechy 1:0
Chorwacja - Turcja 1:0
Szwajcaria - Albania 1:0
Anglia - Rosja 1:1
Walia - Słowacja 2:1
Francja - Rumunia 2:1
Według waszego .......enia to wszystkie te drużyny, które wygrały to skończeni frajerzy i mogą wypierdalać z tego euro do domu bo się do dupy nadają. No bo co ta Hiszpania nie umie Czechów pokonać lajtowo? Co oni frajerzy? Chorwacja śmiech na sali, 10 sytuacji i nie umie Turków słabych usadzić na 2:0. Anglia frajerzy stulecia. Walia ze słabą Słowacją, śmiech na sali. Francja, wielki gospodarz, faworyt do medali, nie umie Rumunów pokonać phi.
I to jest właśnie wasze .......enie. Dojechaliśmy rywala tak jak jeszcze w żadnym inny meczu tego nie zrobili (chyba dzisiaj Hiszpanie tez gnietli Czechów - sądząc po statystykach, nie wiem bo nie oglądałem). Wykonaliśmy robotę, odprawiliśmy frajerów z 0 punktów a wam jeszcze ....a mało. Weźcie się płaczki w garść.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|