Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2016, 13:32
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Tyle sie opisales,a tylko jedno madre zdanie w tym belkocie.
No ja sie z Toba całkowicie zgadzam.
Ta cala sytuacja u nas w mediach to jest bełkot i ciesze się, że moje wyjaśnienie otworzyło Ci na to oczy.

Wygarali mecz, ale zrobili to w slabym stylu i ten styl ktory pokazali nie napawa optymizmem.
I z czego tu sie cieszyc? Ze mieli posiadanie, ze niby wymienili wiele podan? Niby na co to sie miało przełożyć?
Wisla tez potrafi grac hujnie i wymienic nawet 1000 padań!

Z Niemcami tyle nie wymienia, bo im na to niepozwola,. A jesli zaprezentuja taka dyspozycje stzrelecka i ogolnie taka postawę, to się bardzo zle zakonczy.

Z Irlandia musieli wygrac! To byl ich obowiazek a nie jakis nasz narodowy .......ony sukces.
Tylko te spece w studiu i tez spece krecace sie kolo kadry jak muchy kolo gowna, uprawiaja jakas teczowa wersje profesjonalizmu..

Prawda jest taka że ta zbieranina betonu , komuchów, i meneli wowi to co maja mowic. Bo nie wierze, ze choc jeden debil by nie mial przeblysku, by zauwazyc to co oczywisce. Ze nie tego sie spodziewalismy po tak dlugich przygotowalniach do pierwszego meczu.. Noz ....a, zbulwersowani gdy Gazety Niemieckie i Francuskie oceniły nasz mecz najsłabiej...

Szkoda nawet strzępić ryja!
Jak ta banda od 6 rano .......i o Kapustce? Po co? Dlaczego? Ja naprawde nie rozumiem.! Bo na jakiej podstawie on ....a stal sie dla nas polskim Messim? Bo zagral w meczu i biegal? No przeciez od tego ....a tam jest, zeby flaki wypruwać!

No ale ok,, niech dalej wala sobie wspolnie ten kadrowy gang-bang. Niech .......a glupoty o przyszlosci Kapustki - bo przeciez Garry!

Takie stare huje, a sami robia najwiekszy blad .Wychwalaja i leja sami sodowe do głowy szczeniaka...który był najlepszy na boisku!!!
I to jest ....a przerażające! Ale juz niedlugo pewnie pobudka.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.06.2016 o godz. 14:04.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując