Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2016, 19:47
Cytat:
Rybus nie odchodzi z Tereka dlatego, że go tam nie chcą. On chce do lepszego klubu.
I cały misterny plan w ....u ;/
Panowie, ja oczywiście żartowałem bo jak czytam, niektórych fantastów to i samemu fajnie coś ciekawego wysmarować.
Ludzie pisza takie brednie, że szok. Już rozumiem, że można żyć w świecie fantazji o tym, że mamy miliony euro na transfery i sobie napisać "kupmy Wolskiego za pół mln, środkowego obrońcę za pół miliona, weźmy tego i dajmy mu kontrakt pół mln na rok" itp ale jak ktoś dojebie, że np takiego Rybusa sobie możemy ściągnąć albo innych grajków jego pokroju to jest dopiero komedia.
Skoro można Rybusa to czemu nie kogoś z TOPu europejskiego? Kogoś z ligi angielskiej komu się kończy kontrakt czy z hiszpańskiej?

Gdyby takie rzeczy pisać 5-10 lat temu to jeszcze by było spoko ale trochę wody w Wiśle upłynęło i się pare rzeczy pozmieniało. Obecnie ani kasy nie mamy, ani wyników, ani przyciągnąć grą w pucharach nie możemy, ani perspektywą budowania wielkiego klubu w najbliższych latach. Niektórzy sobie powinni te kilka gorzkich zasad wypisać na karce i codziennie wbijać do łba zamiast .......ić głupoty o Rybusach czy innych tabunach piłkarzy, których na pewno Wisła ściągnie w jednym okienku bo przecież po pierwsze nas stać, a po drugie budujemy klub na podbój LM za rok, góra 2 lata.

PS A żartowałem bo własnie taka jest logika kilku osób tu piszących. Oni chyba bez kitu myślą, że jakby takiemu Rybusowi kontrakt przedstawił Lyon i Wisła to by się chwilę zastanowił po czym by wydarł mordę "tylko Wisła, jebać ten śmieszny Lyon" hehe

PS2 w ogóle ten temat jest abstrakcyjny i śmieszno-żalosny. Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów. Rozumiem, że ten temat czyta Cupiał albo chociaż jakaś Kapka? I jak ktoś napisze "ja to bym ściągnął tego", "temu się kończy kontrakt, ja bym go wziął", "starałbym się ściągnąć tego". Przecież to jest .......enie o niczym. To tak jakby wziąć ostatni mecz Wisły na tapetę i sobie gadać "ja to bym kopnął piłkę tam, albo mocniej bym strzelił". Co ma jakieś .......enie na forum wspólnego z Wisłą i realnymi transferami?
Nie jesteście właścicielami Wisły, nie jesteście w radzie nadzorczej, nawet skautami nie jesteście więc po co wy piszecie "brać tego, tego bym wziął, temu się kontrakt kończy". W Football Managerze sobie możecie brać ale pisanie w kontekście Wisły i transferów "brać, wziąć, powalczyłbym" to ciekawa abstrakcja z zaczątkami schizofrenii.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.05.2016 o godz. 19:55.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując