Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2016, 06:56
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Jaki zmiennik kogo? Przecież to dalej najlepszy środkowy obrońca w drużynie.
Nie gra lepiej od Guzmicsa czy Sadloka. Co nie znaczy że oni grają rewelacyjnie na tej pozycji - w tym problem. A poza tym mam nadzieje na nowego środkowego obrońcę np. Dancha.
(Głwacki tez sporo zawalił - choćby bramkę w derbach)

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Pojebawszy? Skoro Głowacki taki słaby to ja nie mam określeń na Guzmicia, który notorycznie zawalał nam mecze czy też Sadloka ( np. czerwień z Lechem), czy nawet ostatnie mecze co to ciągle tracił piłkę w dryblingach, ucinał się czy źle krył. Zawsze się znajdzie coś na któregokolwiek piłkarza, nawet na Wolaka i Małego, ale nie jesteśmy Realem, żeby tak narzekać. Głowa to filar i nie wierzę, że będzie siedział na ławce w przyszłym sezonie.
O tym kto będzie grał mam nadzieje będzie decydował Wdowczyk a nie Głowacki. I mam nadzieje że będziemy mieć większą konkurencję na środku obrony niż elektryczny Richard czy powolny Głowa.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 19.05.2016 o godz. 07:03.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując