Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2016, 12:30
teo napisał(a):Wyświetl post
Zacznij zyc realnym swiatem a nie mniemaniem ze Wisla jest wielka.
Ja napisalem w jakiej sytuacji ktos moglby wylozyc pol miliona euro na zawodnika.
Nie oceniam czy LE byla realna czy nie. Tylko CO MUSIALO SIE ZDARZYC ABY TRANSFER WOLSKIEGO STAL SIE FAKTEM.
To, ze musialo sie wiele rzeczy zlozyc na pozytywny final to inna historia.

Na przyszlosc proponuje czytac ze zrozumieniem, bo takie pyskowki na poziomie nauki czytania i piaskownicy srednio mnie interesuja.
PS. Na pierwszy rzut oka widac, ze nigdy nie inwestowales wiekszych pieniedzy. Prawdpodobnie pracujesz na etacie, masz cieplutka pensyjke co miesiac ale sie wymadrzasz
Dlatego nie rozumiesz tego o czym pisze, bo ja pisze z punktu widzenia kogos kto mialby te pol miliona wylozyc. I co musialbym miec w zamian zeby na taki uklad isc.
Kapiszi?
No offence, ale twoja teoria nie trzyma się kupy. Nie wierzę, że ktoś uzależniał swoją inwestycje w Wolskiego od tego czy Wisła będzie grała (lub nie grała) dwa mecze z jakimiś pastuchami w LE (nic więcej nie mogliśmy sobie zapewnić do 15 maja). Szczególnie, że te mecze i tak zapewne nie byłyby nawet transmitowane w TV.

Jeżeli faktycznie był jakiś inwestor i się wycofał to po prostu przeanalizował sytuacje i uznał, że jednak Wolski końcówkę sezonu miał średnią i nie jest to taka pewna inwestycja jak mu się wcześniej wydawało.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując