pete29 napisał(a):

Wszystko
z całym szacunkiem ale to są kompletne brednie.
Po pierwsze przy przyjściu Wolskiego kwestia pucharów wydała się science fiction ( chyba , że ktoś na serio brał bredzenia Tadzia) także ustalenia potencjalnego inwestora , ze wykupuje Wolskiego i reklamę po zakwalifikowaniu się do fazy grupowej LE to kompletna bajka.
Po drugie nawet zajęcie 4 miejsca nie gwarantuje gry w fazie grupowej LE. Wisła ze swoim składem miałaby szanse na w miarę spokojne 2 rund - dalej zaczynają się schody. Wisłę czekałby los Śląska i Jagiellonii w poprzednich pucharach.
|
Zacznij zyc realnym swiatem a nie mniemaniem ze Wisla jest wielka.
Ja napisalem w jakiej sytuacji ktos moglby wylozyc pol miliona euro na zawodnika.
Nie oceniam czy LE byla realna czy nie. Tylko CO MUSIALO SIE ZDARZYC ABY TRANSFER WOLSKIEGO STAL SIE FAKTEM.
To, ze musialo sie wiele rzeczy zlozyc na pozytywny final to inna historia.
Na przyszlosc proponuje czytac ze zrozumieniem, bo takie pyskowki na poziomie nauki czytania i piaskownicy srednio mnie interesuja.
PS. Na pierwszy rzut oka widac, ze nigdy nie inwestowales wiekszych pieniedzy. Prawdpodobnie pracujesz na etacie, masz cieplutka pensyjke co miesiac

ale sie wymadrzasz

Dlatego nie rozumiesz tego o czym pisze, bo ja pisze z punktu widzenia kogos kto mialby te pol miliona wylozyc. I co musialbym miec w zamian zeby na taki uklad isc.
Kapiszi?