Wyświetl pojedynczy post
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2016, 06:59
Angmir napisał(a):Wyświetl post
I Craxa - ale rozumiem że panu ciężko to wpisać na klawiaturze ;] rozumiem.

Słyszałem pogłoski jakoby Legia miała być w tym roku rozstawiona nawet w 4 rundzie EL..
Wtedy gdy pisałem wiadomość wtedy jeszcze nie wiadomo było czy to Pasy czy Lechia grać będzie. Teraz już wiadomo, że Pasy.

W tym roku raczej ciężko będzie mi na klawiaturze o sukcesach polskich zespołów tym bardziej, że wśród tych klubów są takie "potęgi" jak Piast, Zagłębie i Pasy. wspomniane potęgi stanowią 3 kluby z 4 polskich klubów w pucharach więc ciężko będzie o dobry wynik tym bardziej, że gdyby przyjąć zasadę rozstawiony wygrywa, nierozstawiony przegrywa to...

Jeśli któraś z potęg awansuje do III rundy to będzie sukces bo będzie wymagał pokonania rozstawionego rywala. O grze w kolejnych rundach kwalifikacji nie piszę bo to graniczy z pisaniem scenariusza filmu Science Fiction.

Dla mnie sytuacja w rankingu klubowym, grających w bieżącym sezonie klubów nie ma większego znaczenia więc raczej będę się koncentrował na rankingu krajowym ponieważ ten ranking od tego sezonu decydować będzie o liczbie punktów Wisły i rundzie rozgrywek od których Wisła kiedyś wystartuje.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 16.05.2016 o godz. 07:01.