Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2016, 17:40
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Moje wnioski po meczu:
1. Dla mnie Zemlo zagral przyzwoicie. Napewno duzo lepiej niz Alan czy Krzysio, ktory w tym meczu byl totalnie zagubiony. Zle ustawial sie w obronie, zle reagowal. Mial tez dogodna sytuacje w kontrze, gdzie dostal pilke od Brozka, przegral pojedynek biegowy. W ataku poki co gra slabo, przypomina mi sie mecz, w ktorym w polu karnym stracil pilke zamiast strzelac. Niestety do Stepinskiego mu bardzo daleko, nawet tego Stepinskiego co gral w

2. Pietrzak rowniez narazie duzo slabszy od Sadloka.

3. Rafal Wolski - ja nie wiem albo to jakis sabotaz, albo totalny zjazd formy. Duzo strat, czego efektem byla np. zolta kartka. Od meczu z Leczna gra bardzo slabo, jak na to co pokazal na poczatku.

4. Wdowczyk - zobaczymy co bedzie w przyszlym
sezonie, narazie dla mnie strzal w 10.
Zgadzam sie poza ocena Wolskiego. Chyba inny mecz...

Genialna asysta przy bramce Boguskiego, super technika przy bramce Maczynskiego. Gość przerasta ta ligę o kilka długości. Nie ma jeszcze optymalnej formy, a oczekiwanie od niego bezbłędnej gry jest nie na miejscu- wtedy grałby w Realu a nie polskiej lidze. Po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego bedzie jeszcze lepszy. Jesli Wisła nie zapłaci tych pieniędzy to bedzie frajerstwo roku. Za taka kasę nie znajdziemy drugiego takiego zawodnika.
Odpowiedz cytując