Fugiel napisał(a):

Moje wnioski po meczu:
1. Dla mnie Zemlo zagral przyzwoicie. Napewno duzo lepiej niz Alan czy Krzysio, ktory w tym meczu byl totalnie zagubiony. Zle ustawial sie w obronie, zle reagowal. Mial tez dogodna sytuacje w kontrze, gdzie dostal pilke od Brozka, przegral pojedynek biegowy. W ataku poki co gra slabo, przypomina mi sie mecz, w ktorym w polu karnym stracil pilke zamiast strzelac. Niestety do Stepinskiego mu bardzo daleko, nawet tego Stepinskiego co gral w
2. Pietrzak rowniez narazie duzo slabszy od Sadloka.
3. Rafal Wolski - ja nie wiem albo to jakis sabotaz, albo totalny zjazd formy. Duzo strat, czego efektem byla np. zolta kartka. Od meczu z Leczna gra bardzo slabo, jak na to co pokazal na poczatku.
4. Wdowczyk - zobaczymy co bedzie w przyszlym
sezonie, narazie dla mnie strzal w 10.
|
Zgadzam sie poza ocena Wolskiego. Chyba inny mecz...
Genialna asysta przy bramce Boguskiego, super technika przy bramce Maczynskiego. Gość przerasta ta ligę o kilka długości. Nie ma jeszcze optymalnej formy, a oczekiwanie od niego bezbłędnej gry jest nie na miejscu- wtedy grałby w Realu a nie polskiej lidze. Po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego bedzie jeszcze lepszy. Jesli Wisła nie zapłaci tych pieniędzy to bedzie frajerstwo roku. Za taka kasę nie znajdziemy drugiego takiego zawodnika.