|
Zwróciłem uwagę, że liczba straconych bramek, to nie jest tylko wina bramkarza. Nie będę teraz analizował wszystkich występów Miśkiewicza, ale jeśli dobrze pamiętam, to głównie nie wyszedł mu ostatni mecz z Koroną (chociaż tam też bramki by nie padły, gdyby obrońcy nie popełniali szkolnych błędów).
Twój koronny argument o obecności zawodnika w 11 kolejki... Miśkiewicz w tym sezonie również był wyróżniony przez redakcję C+.
Nigdzie nie pisałem, że Miśkiewicz jest lepszy niż Cierzniak. Biorąc pod uwagę tylko występy w barwach Wisły, uważam, że Cierzniak jest zawodnikiem o klasę solidniejszym. Rozumiem jednak, że bacznie obserwujesz karierę pana sprzedawczyka i nie oceniasz go tylko przez pryzmat ostatniej rundy i jesteś w stanie stwierdzić, że "robi dziecko" Miśkiewiczowi. No chyba, że jesteś jak Smuda i potrafisz ocenić zawodnika po tym, jak wchodzi po schodach.
Nie spodobało mi się, że całą winę zrzuciłeś tylko na Miśka. Uważam, że nie przedstawiłeś sensownych argumentów na potwierdzenie swojej tezy... ale przecież lepiej od razu wyzywać kogoś od "ekspertów".
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 10.05.2016 o godz. 17:21.
|