Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2016, 09:36
17wojownik napisał(a):Wyświetl post
Skandowanie nazwiska Wdowczyka po wykrzyczeniu nazwisk piłkarzy pierwszej jedenastki to hańba. Ludzie, zastanówcie się! To najemnik, jest teraz, pobędzie, ale odejdzie. Szacunek za robienie punktów, ale ON HANDLOWAŁ MECZAMI. Gdyby spiker krzyknął do mikrofonu coś absurdalnego, to też odkrzyknęlibyście? Np. "Ojcze nasz", albo "twoja stara"? Trochę szacunku dla siebie i dla Tych barw. Ogarnijcie się z tym krzyczeniem "Wdowczyk", bo nawet Skorża ani Moskal nie dostawali tego przed meczami, a chłop zrobi w najlepszym razie 9. miejsce. Lodu!
Nikt nie skandował nazwiska Darka, młyn odpowiedział na wyczytywanie spikera, get your story straight.

Barti napisał(a):
Rozczarowany jestem Ondraskiem
A ja jestem gościem zachwycony. To co facet robi robotę z przodu - jest wszędzie - zawsze pod grą, zawsze rozbijający obronę rywali, zawsze gotowy do walki - to jedno. Ale zwróćcie uwagę, jaką gość robi robotę w obronie. Wraca się, pomaga przy stałych fragmentach, pressing na obrońców, pressing na pomocników, chciałbym zobaczyć ile gość przebiega podczas meczu, myślę że to się zakręci koło 15km. W polskiej lidze, gdzie fizyczność to jest numero uno jest bezcenny.

Nudny mecz, w końcu na zero styłu, na trybunach ogień, niech ten sezon się szybko kończy, w lipcu wracamy na pełnej cracovii, jestem w miarę optymistycznie nastawiony co do przyszłego sezonu.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując