Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2016, 15:48
Cytat:
Gdyby okrąglaka przerobić na taką knajpę? Są tam przecież 2 poziomy.
Nie wiem dokładnie ale chyba gdzieś pod sektorem A (czy H) jest salka nadajaca się na konferencyjną.

Druga opcja to któryś z narożników.

PS. Umowa umową ale przecież pewne zapisy zawsze można zmienić. Mnie osobiście w naszym cateringu denerwuje:
1) słaba logistyka - mogliby zaplanować jakiś system że ktoś non stop nalewa piwo, ktoś kasuje inny wydaje jedzenie. Albo dać więcej ludzi. Szczytem marzeń byłyby takie automaty jak w IKEI gdzie zamawiasz i płacisz a przy ladzie tylko odbierasz
2) brak stolików - tyle miejsca, można dać takie fast foodowe do zjedzenia na stojąco

Czy ktoś w takich kwestiach pisał do rzecznika?
Ja mogę się wypowiedzieć za siebie. Postulowałem o kilka rzeczy:
-zakrycie tego okropnego betonu na stadionie poprzez stworzenie klubowych band z wypisanymi latami w których zdobywaliśmy MP, PP i Superpuchar (pokazanie historii-> łatwiej przyciągnąć sponsorów)
-stworzenie sklepu z prawdziwego zdarzenia, w narożiku, tam gdzie obecnie jest strefa kibica i organizuje się sptkania z piłkarzami (mnóstwo wolnego miejsca-na sklep wystarczy kilkadziesiąt metrów kwadratowych, nie trzeba wynajmować dodatkowych powierzchni pod ten sklep bo narożik i tak już wynajmujemy),
-restauracja na stadionie (bar u Wiślaków nie pomieści 12 tys. które średnio odwiedza R22, nie mówiąc o meczach TOP,

Jeśli macie podobne to nie wahajcie się pisać, im więcej maili tam dostaną tym szybciej dotrze do nich jak wiele jest do zrobienia.

ps koncepcja z okrąglakiem bardzo ciekawa wg mnie.
Odpowiedz cytując