FraMat napisał(a):

No tak, pisałem to po jego pierwszym meczu w Wiśle i powtarzałem po każdym następnym, ale zawsze mnie uciszano, bo przecież jest wydziarowany to znaczy, że dobry piłkarz z niego...
|
Ale bzdury opowiadacie. Ondrasek jest pierwszym, od dawna trafionym transferem definitywnym. Jak na nasze warunki jest wyśmienity. Strzelił już kilka bramek, dobrze gra ciałem, potrafi się zastawić, twardo trzyma się podłoża, trudno go przepchnąć, potrafi wrócić, potrzymać piłkę - jednym słowem do ataku pozycyjnego, który będziemy teraz prowadzić jest bardzo, bardzo dobry.
JrQ- napisał(a):

|
Nie chcę Cię dołować, ale moim zdaniem kasę wydali, gdyż widmo spadku zajrzało im w oczy : )
|
Też myślę, że sporo wydali, jak na nasze możliwości. Dlatego trzeba teraz szukać wśród piłkarzy z kartą na ręku i na najbliższy sezon wypełnić drużynę takimi piłkarzami. Potrzebujemy bramkarza, dwóch obrońców, defensywnego pomocnika i skrzydłowego. Reszta może przyjść później. Dlatego mam nadzieję, że uda się kogoś złowić z takich piłkarzy. Oby udało się kogoś sensownego pozyskać.