Cytat:
Tydzień dziwnych meczów, mam nadzieję, że w pt zagramy wreszcie na swoim poziomie.
Bardzo nie lubię jak kopacze robią mnie w ch...
Chociaż... oglądam właśnie Milan który nie wejdzie nawet do LE i przegrywa u siebie z przedostatnią drużyną 1-3, tj. dopiero strzał w pysk dla kibiców.
|
Ja wierzę, że oni jednak się zmobilizuję i w tych ostatnich 3 meczach powalczą o te 9 ptk. (7 minimum)
Obawiam się, tego że ich postawa w ostatnich meczach może zmienić kolejny już raz podejście Bossa.
Widać, że ostatnie okienko było już pewnym sygnałem, że idą zmiany:
-pozyskanie 2 napastników (Drzazga-przyszłość i Ondrasek na którego nie stać było m.in Jagieloni czy Śląska)
-wypożyczenie Wolskiego
-pierwszy od czasów ery Basałaja i Valckxa (nie licząc DG77 za +/- 50 tys. dolców) transfer gotówkowy Brleka za około 250 tys. euro.
-transfer gotówkowy Pietrzaka
Ogólnie poszerzyliśmy kadrę, wiadomo było kilka niewypałów ale okienko na plus. Spłata sporej części długów, pozyskanie 2 sponsorów-Impel+Euro Alloys. Terminowe wypłaty na czas, coraz lepszy marketing, postawa medialna.
Mam nadzieję że piłkarze nie popsują tego, sezon się kończy, sezon który pewnie wszyscy chcemy jak najszybciej zakończyć, ale taki marazm na koniec jest nam zbędny.
Do roboty panowie piłkarze.