Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2016, 19:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że prawo jest chore ale nie rozumiem dlaczego zawsze ....a się uchroni przed wyrokiem. Ile jest afer, oszustw, złodziejstwa, ilu jest komuchów, ile przez te 27 lat się wydarzyło, a ile osób z tego kurewskiego światka polityki i biznesu zostało ukaranych?
Prawo jest złe ale tak samo sądy są złe bo siedzą w tym systemie. Jak Ty mi mówisz, że sądy działają dobrze to dlaczego te komusze ....y pokroju Jaruzelskiego i Kiszczaka przez całe życie nie zostali osądzeni - a nie! Przepraszam! Kiszczak skazany za stan wojenny... w 2015 roku, jak już się łajza dorobiła, jak już wiadomo było, że nie pójdzie siedzieć z racji na wiek, tylko zawiasy dostanie.
Sędziowie to ....y polityków i biznesmanów, ten sam układ. Także muszę Cię zmartwić ale takie mam zdanie na ich temat. TK to samo, przecież ten szmaciarz Rzepliński to POwiec, większość TK to POwcy. I co mi z takiego TK? Skoro w Polsce się jest albo PiSiorem albo Powcem to po co TK komu? Wiadomo, że swoi swoim krzywdy nie zrobią więc TK PiSowski czy POwski t patologia. Z sędziami jest to samo.
Cały system jest do wyjebania w kosmos. Potrzeba świeżej krwi w polityce, zmiany mentalności ludzi i wtedy czystych zasad, podziału władzy ale nie tylko na papierku, bo na papierku to był ten podział za PO i reszty śmieci lecz również w rzeczywistości. Bo co mi z tego, że PiS robi zamach na TK i sądy jak PO zamachów nie robiło na nic i nikogo (no oprócz Petelickiego i Leppera) a sobie zwalniali gościa z Faktu (wolne media, pluralizm, demokracja, hop hop hop!) i wszystkie afery zamiatali pod dywan.
Dopóki do głosu nie dojdą patrioci, ludzie o poglądach narodowych dopóty będzie chujnia. Dopóki jakiś zjebany hierarcha kościoła będzie sapał o to, że organizacja nacjonalistyczna, prochrześcijańska śmiała wejść do kościoła, a na domiar złego jest taki ks o nazwisku Międlar, który ma czelność mieć nacjonalistyczne poglądy i głośno mówić prawdę, dopóty będzie chujnia, i dopóki jakieś jebane żydostwo, ruski czy szwaby będą się pruły o to, że Polak ma swoje media, że Polak kocha swój naród i jego przeszłość dopóty będzie chujnia.
Jeśli żyjemy w państwie, w którym komuś źle się kojarzy hasło "śmierć wrogom ojczyzny"," a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści" to o czym my mówimy? Najlepsi Polacy ginęli za te słowa z rąk zdrajców i okupantów i my dzisiaj .......imy, że żyjemy w wolnej Polsce, robimy jakieś pokazówki z pochówkiem Łupaszki a jednocześnie jakikolwiek śmieć ośmiela się negować te hasła?
Trzeba się rozliczyć z przeszłością. Nie ma jeszcze wolnej i normalnej Polski i jedną ze składowych tej patologii są sądy.
bolszewizm w czystej postaci
i głupota
bo jak sądzę Pan Jaro nie miał do czynienia z sądownictwem
w żaden sposób

nie będę polemizował bo z kimś takim polemizować się nie da (kojarzy mi się tylko tu bon mot Lema o internecie)

i na dokładkę jeszcze Pospieszalski z oenerem
jak to leciało? Dziżas kur.wa ja pier.dolę
Ostatnio edytowane przez emjot : 28.04.2016 o godz. 19:55.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek