Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2016, 20:41
Panowie, o co Was tak dupa boli? PiS to jebani socjaliści ale płaczecie w kwestii innych spraw. Wolicie jebanych judaszy i pozerów z PO, którzy za plecami ludzi, poza kamerami mediów (niemieckich) robiły Polaków w konia? Zwalniali sobie szefów Faktów, żaden wyrok nie "ukłuł" nikogo z bandy PO w sprawie afer taśmowych czy innych zegarków Nowaka, zabijali ludzi (Lepper, Petelicki masa osób związanych ze Smoleńskiem), oszustów, którzy sobie uknuli przejęcie Trybunału Konstytucyjnego aby dojebać PiS?

Dopóki PiS działa w miarę ok (jeśli chodzi o honor, bo socjal wiadomo jest ble, a w wielu kwestiach można mieć różne poglądy) to niech sobie te sądy skorumpowane w dupę powsadzają albo wysadza dynamitem, ten trybunał niech do Rosji wyjebią albo w kosmos itp itd.
Ja wolę żeby jawnie PiS wyruchał TK i sądy i żeby w życiu nie było ludziom pod górkę (zabijanie Polaków, gnębienie kibiców, narodowców, oszukiwanie itp) niż żeby jakieś ....y "ą, ę" rządziły, w mediach będzie wszystko cacy a za plecami ludzi Polskę sprzedadzą, zrobią laskę Amerykanom i będą jak psy na smyczy Merkel chodziły.

Nagadujcie dalej na PiS bo jakiś zjebany TK gnoi, a na to, że banda cweli, sprzedawczyków z PO, takich samych śmieci jak komuchy za PRLu, się pucuje za granicą na Polskę, to, że mieszają jakieś Merkelowe i Niemcy w zwalnianie typa z faktu - i na pewno w wiele innych spraw to zlewajcie.

Dopóki PiS nie zacznie gnoić Polaków, dopóki nie zacznie zabijać Polaków to mam wyjebane w kwestie typu "PiS nie zgodził się z TK lub sądem". Narazie jebię PiS tylko za ich socjalizm i Wam tez radze zrewidować poglądy bo ta nagonka na PiSiorów w kwestiach innych niż socjalizm jest śmieszna i żałosna.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.