Wyświetl pojedynczy post
ferrekin
Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2016, 10:32
Hypocrite napisał(a):Wyświetl post
Na wczoraj potrzebujemy dwóch stoperów i lewego obrońcę. Sadlok to porażka, Guzmic największe drewno w zespole, ludzie go tłumaczą "brakiem koncentracji" ale on po prostu nie potrafi kopać w gałę, Boguski to przy nim wirtuoz techniki choć wczorajszy "strzał" łydką był naprawdę spektakularny. To co gra nasza obrona to padło straszne, większość traconych bramek to nasza wina a nie zasługa dobrej gry przeciwnika.
popieram,
widać choćby po Małeckim że nie ma z kim pograć na lewej stronie bo taki Sadlok tylko szuka dośrodkowania, zejdzie na prawo to Jović pomaga mu jak głupi,
nie mówiąc o tym że Maciek w defensywie gra jak dziecko we mgle,
Guzmic również obniżył loty, od kilku meczów prosi się o...czerwoną kartkę, jego wejścia są bardzo ostre

LO, ŚO i bramkarz, wydaje mi się że przy obecnym składzie (plus wykupienie Wolskiego i przedłużenie Głowy) możemy pokusić się o walkę top 5,
coś na wzór Cracovii, która ofensywę ma okej, ale obronę słabą,
u nas dobra, ale zbyt mało osób zaangażowanych w defensywę co powoduje głupie straty goli lub prezentujemy je przeciwnikowi

czemu bramkarz? nie wiem jak wam się podoba Misiek, ale dla mnie jest bardzo niepewny pomimo że tą pewnością siebie emanuje,
każda bramka którą traciliśmy za Wdowczyka w mniejszym lub większym stopniu jest winą Miskiewicza prócz gola Gergela
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując