Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2016, 21:31
Miguelito napisał(a):Wyświetl post
Zadałem sobie trud i przejrzałem strony klubów z ekstraklasy. Zgadnijcie co się okazało? Jedynie Kibice Wisły i Cracovi, którzy nie posiadają karty kibica nie mogą kupić biletu przez internet. Osobiście uważam, że nie znaleźliśmy się w zaszczytnym towarzystwie..... Mało tego Legia, Lechia i Górnik Łęczna (!) korzystają jak mi się wydaje z usług tego samego dostawcy aplikacji do sprzedaży biletów online i mają system przejrzysty i łatwy w obsłudze. Nie jestem ekspertem, ale uważam że frekwencja na stadionie mogłaby być znacznie wyższa, gdyby zdjąć to niedorzeczne ograniczenie....

Szczerze?
Dla mnie to głupota.
Na tym forum było multum szczekaczy, że jak zniosą KK to pierwsi będę w kolejce stali i że frekwencja pójdzie w górę..
Ale poszła, co nie? Dobrze, że kupiłem bilet na mecz z Termalicą na samym początku bo by brakło..

Szukamy problemów tam gdzie ich nie ma. Nie chce się niektórym ruszyć dupy, nie chce im się pokilkać na stronie, najlepiej to by było zadzwonić i niech mi bilecik do domu wyślą, przed meczem po mnie przyjadą i po meczu odstawią do domu, no i żebym się jeszcze mógł napić piwka na koszt Wisły.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując