Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2016, 00:31
d napisał(a):Wyświetl post
Nic dodać, nic ująć.

Tak samo, jak niektórzy nie potrafili oddzielić postaci Moskala-piłkarza-legendy od Moskala-trenera, tak ci sami zdają się nie być w stanie oddzielić na spokojnie, na chłodno, merytorycznie postaci skazanego Dariusza W. od warsztatu trenera Wdowczyka. A niestety, bardzo wątpliwa od strony moralnej postać Wdowczyka deklasuje kilku naszych ostatnich PO szkoleniowca.
Ależ ja oddzielam. Nie napisałem, że Wdowczyk jest złym trenerem, tylko że żaden z niego cudotwórca, a te rezultaty są nie tylko efektem jego pracy, ale w ogromnej mierze efektem świetnych transferów, jakie nam się trafiły i boiskowego szczęścia. I nie chcę go palić na stosie, tylko uważam, że Wolski i Małecki zrobili taką różnicę, że zrobił się samograj, przy ktorym oceniam, ze podobne wyniki dałby nam pewnie też niejeden inny trener, który ma dodatek w przeszłosci nie przekrecał mlodych chlopakow z naszych rezerw. Jeśli ktoś tego nie chwyta, to wybaczcie.

A argumentacja, że mamy Zdzicha, więc teraz już możemy się do woli szmacić jest tak idiotyczna, że szoda gadać.

Nie jesteśmy skazani na Dariusza W. Tyle.
Odpowiedz cytując