Wyświetl pojedynczy post
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2016, 22:28
enzo napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że za stary jestem na to forum chyba...

Wisła niesłychanie szarga swoją historię zatrudniając trenera, który handlował w przeszłości meczami - teraz już nigdy nie odzyskamy blasku chwały. Najlepiej byłoby stadion zburzyć, grunty zaorać, poczekać 10 lat, potem jeszcze raz zaorać i stworzyć w tym miejscu nowy klub. Klub czysty, bez choćby drobnej skazy na jego historii. Bo stopy Wdowczyka skaziły murawę i trybuny przy Reymonta w takim stopniu, że tym cholerstwem, które tu przyniósł można się zarazić w ułamku sekundy.

Pal sześć Wojciech Ł., pal sześć Łukasz G. Franz też nigdy o korupcji nie miał oczywiście wiedzy, prowadząc Zagłębie. Kiedyś Wisła przegra mecz, a wtedy wszyscy w pełni honorowi kibice i fanatycy będą mieli swoje dni chwały. Wspólnymi siłami rozłożymy wówczas sektorówkę z przekreśloną podobizną aktualnego trenera i hasłem: "Handlarzu - nigdy nie będziesz wiślakiem". Oczyścimy ten klub. A później Zdzisiu, nasz jedyny prawdziwie bez żadnej skazy na wizerunku człowiek przez kolejne lata będzie w naszym klubie dyrektorem albo prezesem. Tak właśnie zadbamy o dobre imię Klubu.

PDW! Tam zawsze są tylko dobre chłopaki. Honorowe znaczy się!
Zgadzam sie Dodałbym Andrzeja Blache jeszcze
Odpowiedz cytując